Digitalt konstliv

Anna Lorentzson art and design

Digital studion

Praktisk

>Kollar på Per Kirkeby. Killen kör med plast handskar. Jäkla bra ide. Skall jag också börja med. Hela tiden. Alltid. Varje sekund på dygnet. Även när jag sover.p

Nya Logo tester.

Efter att ha testat en hel del loggor. Tror jag att jag har bestämt mig för den här.

Nuförtiden behöver ju inte allting vara svartvitt när man har färglaser och grejor.

Positiv glad logga. Mycket färg, som en sommar dag.

 

Ser snygg ut på på min webstore. Nu skall jag bara räkna ut vilka grejor jag skall ha i shoppen.

Ny program vara som måste kontrolleras.

 

Kollar lite ny programvara som man kan använda till att göra grafik med. Tiden fullständigt flyger iväg. Halva dan bara försvann.

 

 

Men det är kul i alla fall. Testade lite olika loggor men de flesta var mycket bättre som större bilder. Passade inte på nätet precis. Får fortsätta i morgon.

Nya webshoppen. Uppe men en hel del jobb kvar.

 

Har fått upp den nya web shoppen men eftersom den ser lite tråkig ut skall jag försöka snygga till den. Det är ju egentligen 2 shoppar så nästa vecka skall jag försöka jaga ner alla mina loggar till mina varumärken. Stor risk jag måste göra en hel del nya.

 

Den här sajten får nu fungera som både Svensk och Engelsk för jag har tagit min svenska webadressr till shoppen, men det blir nog bra.

 

Ny är det bara 999.999 grejor till att göra.

Anna art & design feed

Feed Entries

Kort info

Anna

Jag startade som fotograf för 35 år sedan för att gå vidare med mediautbildning och så småningom konstskola. Många år bakom datorer och massor med editiering av bilder.

 

I dag gör jag fortfarande kreativt arbete och trivs bra med det. Massor med digital och grafisk design, illustrationer och foto.

 

Jag skriver en del program till virtuella världar och spel och kör mina egna linux servrar. Jag experimenterar också med alternativa världar med min Oculus rift. Och är både en virtuell pilot och kontroller på IVAO och Vatsim nätverken för Flight simulator.

 

Välkommen till mina sidor.

 

Breadcrumbs

På twitter

On Google +